Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Vrei să vorbești
+40 21 335 58 58
Trimiteți un e-mail
info@tuna.ro

Detalii

"Un Paște mai bun"

Continuăm tradiția campaniilor prin care ne implicăm în comunitate și dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijinul nostru în viață. Anul acesta vom derula campania "UN PAȘTE MAI BUN", prin care ne dorim să aducem un strop de bucurie cu ocazia sărbătorilor unor oameni aflați în nevoie.

Descriere

Campania "Un Paște Mai Bun-2022", organizată de Fundația Tuna în colaborare cu Fundația Lumina, își propune să ajute peste 10 000 de familii din România să se bucure de un Paște mai bun.

Scopul proiectului

De sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei pentru fiecare familie. Precizăm că această valoare este una estimativă, vom distribui pachete în funcție de valoarea donațiilor primite, însă ne dorim să depășim acest target.

Rezultatul proiectului

La finalul proiectului "Un Paște mai bun" organizat în 2019, am reușit să ajutăm 6921 de familii defavorizate din 34 de localități, în 2020, din cauza situației pandemice, numărul de familii ajutate a fost de 2941 din 15 localități din România, în 2021 am dăruit pachete cu alimente pentru masa de Paște unui număr de 5 000 de familii din 48 de locații, din 11 județe ale țării (Ilfov, Cluj, București, Iași, Prahova, Constanța, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dâmbovița și Bistrița).

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să îi ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 100 de lei.


Unde vor fi distribuite pachetele?

Am stabilit să distribuim pachetele în București, Ilfov, Giurgiu, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești. Am ales aceste locații deoarece în aceste orașe există școli sub egida Lumina, iar colectarea fondurilor, împachetarea cutiilor și distribuirea lor este astfel înlesnită. De asemenea, invităm elevii, angajații școlilor, profesorii și părinții să ne dea o mână de ajutor la împachetarea pachetelor. Distribuția este progresivă, va începe de pe data de 21 martie până pe 22 aprilie. În tot acest timp, cei care doresc pot dona, iar noi ne vom ocupa de restul.

Pentru promovarea campaniei "Un Paște mai bun-2022" solicităm respectuos sprijinul dumneavoastră, al tuturor prietenilor Școlilor Lumina, persoanelor publice și al tuturor celor care cred în valoarea gesturilor mici, venite din suflet. Un share pe paginile sociale ne este de mare ajutor și poate convinge și alți oameni să ni se alăture în campania noastră.

Fundația Tuna: http://tuna.ro

Fundația Lumina: http://www.fundatia.lumina.org

Facebook https://www.facebook.com/FundatiaTuna

Instagram https://www.instagram.com/fundatia_tuna