Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Vrei să vorbești
+40 21 335 58 58
Trimiteți un e-mail
info@tuna.ro

Detalii

"Un Paște mai bun"

Continuăm tradiția campaniilor prin care ne implicăm în comunitate și dăm o mână de ajutor celor care au nevoie de sprijinul nostru în viață. Anul acesta vom derula campania "UN PAȘTE MAI BUN", prin care ne dorim să aducem un strop de bucurie cu ocazia sărbătorilor unor oameni aflați în nevoie.

Descriere

Campania "Un Paște Mai Bun-2023", organizată de Fundația Tuna în colaborare cu Fundația Lumina, Asociatia pentru Dialog si Valori Universale şi Școlile Lumina, își propun să ajute peste 10.000 de familii din România să se bucure de un Paște mai bun.

Scopul proiectului

De sărbătorile pascale, oferind alimente de bază și dulciuri pentru copii, în valoare de 100 de lei pentru fiecare familie. Precizăm că această valoare este una estimativă, vom distribui pachete în funcție de valoarea donațiilor primite, însă ne dorim să depășim acest target.

Rezultatul proiectului

De la începutul proiectului ”Un Paște mai bun”, organizat pentru prima data în 2019, am reușit să ajutăm 16.362 de familii defavorizate din toate județele tarii dăruind pachete cu alimente pentru masa de Paște. Incepand din luna februarie 2022 am distribuit aproximativ 75 de tone de alimente de bază, îmbrăcăminte, prosoape și pături familiilor care au fost nevoite să-și părăsească țara de la începutul războiului din Ucraina.

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să îi ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 100 de lei.


Unde vor fi distribuite pachetele?

Am stabilit să distribuim pachetele în București, Ilfov, Giurgiu, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Bihor, Prahova. Am ales aceste locații deoarece în aceste orașe există școli sub egida Lumina, iar colectarea fondurilor, împachetarea cutiilor și distribuirea lor este astfel înlesnită. De asemenea, invităm elevii, angajații școlilor, profesorii și părinții să ne dea o mână de ajutor la împachetarea pachetelor. Distribuția este progresivă, va începe de pe data de 15 martie până pe 14 aprilie. În tot acest timp, cei care doresc pot dona, iar noi ne vom ocupa de restul.

Pentru promovarea campaniei "Un Paște mai bun-2023" solicităm respectuos sprijinul dumneavoastră, al tuturor prietenilor Școlilor Lumina, persoanelor publice și al tuturor celor care cred în valoarea gesturilor mici, venite din suflet. Un share pe paginile sociale ne este de mare ajutor și poate convinge și alți oameni să ni se alăture în campania noastră.

Fundația Tuna: http://tuna.ro

Fundația Lumina: http://www.fundatia.lumina.org

Facebook https://www.facebook.com/FundatiaTuna

Instagram https://www.instagram.com/fundatia_tuna