Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Vrei să vorbești
+40 21 335 58 58
Trimiteți un e-mail
info@tuna.ro

Detalii

”Un Paște mai bun”

Campania ”Un Paște mai bun” , organizată de Fundația Tuna în colaborare cu Fundația Lumina, cu sprijinul Fundației Prețuiește Viața, își propune să ajute peste 10 000 de familii din România să se bucure de un Paște mai bun.

Scopul proiectului

Scopul proiectului este de a ajuta 10 000 de familii din România să se bucure de sărbătorile pascale, oferindu-le alimente de bază și dulciuri pentru copii în valoare de 50 de lei pentru fiecare familie. Precizăm că această valoare este una estimativă, vom distribui pachete de Paște în funcție de valoarea donațiilor primate, însă ne dorim să depășim acest target.

Cui donez?

Beneficiarii acestui proiect sunt membrii celor 10 000 de familii pe care ne propunem să îi ajutăm, prin asigurarea unui pachet cu alimente în valoare de 50 de lei.


Unde vor fi distribuite pachetele?

Am stabilit să distribuim pachetele în felul următor: în București și Ilfov- 5500 pachete, iar în orașele Giurgiu, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești vom distribui câte 750 de pachete. Am ales aceste locații deoarece în aceste orașe există școli sub egida Lumina, iar colectarea fondurilor, împachetarea cutiilor și distribuirea lor este astfel înlesnită. De asemenea, invităm elevii, angajații școlilor, profesorii și părinții să ne dea o mână de ajutor la împachetarea pachetelor. Distribuția este progresivă, va începe de pe data de 8 aprilie până pe 28 aprilie. În tot acest timp, cei care doresc pot dona, iar noi ne vom ocupa de restul. Pentru promovarea campaniei ”Un Paște mai bun” solicităm respectuos sprijinul prietenilor, persoanelor publice, și al tuturor celor care cred în valoarea gesturilor mici venite din suflet.