Luni - Vineri
09:00 - 17:00
Vrei să vorbești
+40 21 335 58 58
Trimiteți un e-mail
info@tuna.ro

Detalii

Persoanele cu probleme materiale și aflate în evidența direcțiilor de asistență socială sau alte formațiuni juridice abilitate cu monitorizarea și sprijinirea familiilor vulnerabile

De asemenea, în situații nefericite ne-am mobilizat cu ajutoare pentru persoanele afectate de inundații sau blocate în zăpadă. În anii trecuți am trimis un convoi cu 50 de mașini cu ajutoare în 13 sate din județele Buzău, Vrancea, Teleorman. În 2012 am avut o acțiune de solidaritate cu oamenii blocați sub zăpadă din judeţul Buzău, am donat 7.500 kg alimente, am ajutat 400 de copii în pragul abandonului școlar din județul Constanța cu îmbrăcăminte, încălțăminte, pachete pentru familii. Nu uităm de sărbători, de Crăciun și de Paște facem cadouri, de regulă copiilor din orfelinate sau spitale. Și sărbătorile noastre sunt prilejuri bune pentru a face fapte bune, astfel încât în 2016 am inițiat o activitate de numită ”Coșul de Ramazan”. Timp de două săptămâni, 60 de voluntari ne-au ajutat la pregătirea şi distribuirea a 3.000 de pachete cu alimente de bază, pe care le-am oferit familiilor cu risc social.

Dacă susțineți acest tip de activitate axată pe identificarea și ajutorarea persoanelor

vulnerabile din diverse medii, persoane care nu pot face față unor cheltuieli pentru nevoi de

bază sau persoane care au fost afectate de calamități, decese în familie, puteți dona aici.

În parteneriat cu asociația TIME TO HELP din Germania am realizat proiectul “Haine pentru 8.000 de suflete, bucurie multiculturală” și am donat 64 tone de îmbrăcăminte, pături, jucării. Acestea sunt doar câteva acțiuni pe care le-am desfățurat, nu cuantificăm binele făcut, dar vrem să știți că toate aceste acțiuni caritabile s-au realizat datorită sprijinului dumneavoastră.